Patron de restaurant: Facem GREVĂ FISCALĂ!!! Îi așteptăm să vină cu jandarmii să ne ridice mesele! NE-AU PROMIS AJUTOR!

Andrei Şoşa, patron de restaurant, a povestit ce a pățit. 

”Facem GREVĂ FISCALĂ!!! Ne-am trezit la Energiea cu primaria pe cap. Că am depășit prin distanțarea meselor suprafața autorizată. Adică pentru că am distanțat mesele trebuie să platim în plus. La televizor și în campanie toți au promis ajutoare pentru HORECA. În realitate - NADA, ZERO... Oamenii ăștia chiar nu înțeleg că noi de luni de zile lucrăm în pierdere, că supraviețuim din împrumuturi.

Că nu închidem și ne luptăm cu morile de vânt din ambiția de a rămâne pe piață, dar cel mai important pentru că nu vrem să dăm OAMENI afară. Și e vorba de peste 100 de angajați. Din punct de vedere al afacerii ne-ar fi mult mai ușor să închidem și să redeschidem cănd se termină nebunia.

Avem veniturile la 30-40%, iar cheltuielile s-au dus în cer. Gaz/ curent încălzitoare, spirt, măsti, comisioane imense la livratori, ambalaje de tot felul, reclamă agresivă pe facebook... Mai vine si DITL-ul și îți dă o scatoalcă...Cum să mă obligi ca stat să nu las oaspeții în interior (nu contest asta - mi se pare o măsura preventivă justă), și să vii și să ceri bani în plus pentru că avem mesele distanțate pe terasă. Penibilul situației e că vin acum în mijlocul iernii când oricum nu plăteam niciun fel de taxă de terasă pentru că aveam închis într-un an normal.

Nu mai spun că avem o gramadă de zile fără niciun oaspete (din cauza vremii) și în restul zilelor avem din ce în ce mai puțin curajoși care se încumetă să stea la 2 grade. Și asta în ciuda cheltuielilor pe care le-am facut cu încălzitoarele. Absurdistanul. Cu toate cele potrivnice nu o să închidem. Dar nici nu mai plătim NIMIC. Îi așteptăm să vină cu jandarmii să ne ridice mesele. Niște polonice mai găsim și noi în bucătărie”, a scris Andrei Șoșa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel