Patronul firmei de deratizare din Timișoara, LĂSAT ACASĂ

Patronul firmei care a făcut deratizarea în Timișoara a fost lăsat acasă. Care este decizia tribunalului.

Patronul firmei care a făcut deratizarea în urma căreia doi copii și mama unuia dintre ei au murit, în Timișoara, a scăpat de arestul preventiv, după ce magistrații Tribunalului Timiș au decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

Magistrații Tribunalului Timiș au admis contestația formulată de Ioan Sorin Buță, au respins cererea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia și au decis ca patronul firmei de deratizare să fie plasat în arest la domiciliu. Acesta a stat în arest preventiv timp de 30 de zile, citează Mediafax. 

Decizia Tribunalului Timiș

„Admite contestaţia formulată de contestatorul - inculpat B. I. S., arestat (...) împotriva Încheierii pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul (...) pe care o desfiinţează şi rejudecând (...) respinge ca neîntemeiată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş privind prelungirea măsurii arestării preventive (...) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului cu măsura arestului la domiciliu, constând în obligaţia acestuia de a nu părăsi imobilul situat în ..., fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, pe o durată de 30 de zile", se arată în decizia Tribunalului Timiș.

Bărbatul a fost pus în libertate „de îndată", decizia fiind definitivă.

Un copil de 3 ani, un bebeluș de 9 zile și mama acestuia au murit, la jumătatea lunii noiembrie, după ce în blocul în care locuiau, în Timișoara, s-a făcut o dezinfecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel