Patru bărbați, reținuți după ce au aruncat cu cocktail-uri Molotov într-o casă din Arad

FOTO: Freepik @rawpixel.com
FOTO: Freepik @rawpixel.com

Cei patru bărbați sunt cercetați pentru distrugere și tentativă de omor.

Patru bărbați, cu vârste între 18 și 22 de ani, au fost arestați în Arad, după ce au aruncat cu mai multe cocktail-uri Molotov într-o casă din localitatea Șofronea, în urma unei divergențe privind un scuter care a fost vândut și care s-ar fi stricat.

Suspecţii sunt cercetaţi atât pentru distrugere, cât și pentru tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cei patru tineri şi-au atacat victima pe timp de noapte.

”După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au transmis procurorii, conform Agerpres.

Iniţial, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere, însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Potrivit presei locale, se pare că tot conflictul ar fi pornit de la un scuter pe care partea vătămată ar fi vândut-o unuia dintre tineri cu suma de 4.500 de lei.

Acesta a reclamat, la scurt timp după achiziționare, că scuterul este stricat, că nu mai funcționează cum trebuie, cerându-și banii înapoi, însă vânzătorul nici nu a vrut să audă așa ceva, susținând că scuterul ar fi fost stricat intenționat.

Citește și: A fost reținut și socrul primarului Cherecheș, nu doar soacra. Acuzațiile DNA: A fost ajutată de soțul său atât moral, cât și material

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel