Paul Pogba a primit insulte rasiste după penalty-ul ratat în meciul cu Wolverhampton

Internaţionalul francez Paul Pogba, mijlocaşul lui Manchester United, a fost ţinta insultelor rasiste pe reţelele de socializare, după ce a ratat un penalty care putea aduce victoria echipei sale, luni seara, în meciul disputat în deplasare cu Wolverhampton Wanderers (1-1), în cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, informează EFE.

Mai multe mesaje insultătoare la adresa lui Pogba au fost postate pe Twitter după finalul partidei, conturile respective fiind ulterior suspendate.

Pogba, dorit cu insistenţă de echipa spaniolă Real Madrid, este al treilea fotbalist care a făcut obiectul expresiilor ofensatoare în ultimele zile, după ratarea unor lovituri de la 11 m.

Tammy Abraham, atacantul lui Chelsea, a ratat penalty-ul decisiv în Supercupa Europei, pierdută de londonezi în faţa rivalei FC Liverpool, fiind insultat ulterior pe reţelele de socializare.

Antrenorul său, Frank Lampard, a condamnat atacurile respective şi a afirmat că acele companii care deţin reţelele respective ar trebui să facă ceva pentru a evita ca jucătorii să mai fie ţinta unor astfel de acţiuni.

Acelaşi lucru a păţit şi ivorianul Yakou Meite, atacantul lui Reading, după ce a ratat un penalty la sfârşitul săptămânii trecute, în meciul cu Cardiff City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel