Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, ar fi divorțat după 17 ani de mariaj, scrie Click.
Paula Seling ar fi divorțat de soțul ei, Radu Bucura, notează presa mondenă. La numărul de contact de pe site-ul artistei răspunde alt manager. Până acum, manager era chiar soțul ei.
„Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling”, a zis noul manager al artistei, Cristian Stan.
„Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”, a întrebat reporterul Click, iar noul manager al Paulei Seling a zis: „Da, este adevărat, corect.”
După conversația cu responsabilul de concertele Paulei Seling, a fost contactat și Radu Bucura, soțul cântăreței, care a spus că nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei, însă nu a dorit să comenteze divorțul.
„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, conform sursei citate.
Paula Seling și Radu Bucura erau căsătoriți de 17 ani.
Paula Seling a spus că a aflat de la un prieten că o televiziune nu a vrut să o cheme în platou pentru că este cu Biserica.
Paula Seling este cunoscută drept o artistă creștină. Preotul Vasile Ioana a întrebat-o dacă acest lucru nu cumva i-a afectat într-un fel sau altul cariera.
Întrebată dacă a simțit din zona media o respingere, Paula Seling a zis: ”Asta e! Nu avem ce să facem. Fiecare își învață lecțiile în timp. Un prieten, care s-a dus la o emisiune, la un anumit post, mi-a șoptit că i-au zis de acolo: Aaaa... nu, nu o chemăm pe Paula că a luat-o cu alea... (n.r.- cu Biserica). Eu mereu am fost cu Biserica”.
În interviul cu părintele Vasile Ioana, Paula Seling nu a precizat despre ce televiziune este vorba.
„La şase ani începeam să studiez pianul la Şcoala de Arte din Baia Mare cu doamna profesoară Tilca Mariana. A fost decizia părinţilor mei de a urma o şcoală de muzică.
Îmi amintesc că mi-a fost destul de greu să stau în casă să studiez în timp ce ceilalţi copii se jucau în curtea blocului, dar a meritat.
La 10 ani am început să cânt în corul şcolii şi în scurt timp am devenit solistă. Şi astăzi sunt foarte mândră de asta.
A urmat o perioadă de concursuri interjudeţene şi naţionale de pian, festivaluri şi concursuri de muzică corală, timp în care am dobândit ceva experienţă şi încredere în mine în urma unor reușite.
LA 15 ANI M-AM ÎNSCRIS LA ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE
Anii au trecut destul de repede şi pe la 15 ani m-am înscris la Şcoala Populară de Arte, unde i-am avut ca îndrumători pe regretatul domn profesor Bertok şi pe doamna profesoară Mateşan.
Am intrat în trupa Enders ca şi instrumentist la clape şi aşa am început să merg la “festivaluri pentru copii şi tineret”
Îmi amintesc şi acum călătoriile cu trenul, înghesuiala de la clasa a II-a , când aţipeam pe coridoare şi emoţiile din culise. Repetam ore în şir şi ni se părea că noi şi Mezzoforte eram cei mai tari din zonă.
Asta şi pentru că mai câştigasem câte ceva pe unde mergeam: premiul pentru cei mai buni instrumentişti la “Steaua de Cristal” din Botoşani, “Ursuleţul de Aur” Baia Mare şi locul I la Festivalul “Armonia” din Bucureşti, unde i-am cunoscut pe cei de la Fundaţia Culturală Phoenix şi pe Paul Nancă. Toate acestea se întamplau prin 1995.
După care nu, trupa nu s-a destrămat pentru că solista a plecat să se lanseze singură (eu nici măcar nu eram solistă principală), ci pentru că majoritatea colegilor terminaseră liceul şi intraseră la facultate, lucru care mi s-a întâmplat şi mie, la un moment dat.
Până atunci însă am pornit singură la drum şi am mai avut câteva realizări. In 1996 am câştigat trofeul “Aurelian Andreescu” sub îndrumarea atentă a doamnei Anda Popp.
Tot în acel an am apărut pe scena Cerbului de Aur, prima oara făcând voci de spate împreună cu Narcisa Suciu, în recitalul susţinut de Mircea Rusu. În cadrul acestui spectacol am fost invitată să interpretez singură o piesă (“When the winter comes”). Îmi amintesc şi acum cât de tare îmi tremurau picioarele şi cât de greu ţineam microfonul în mână. Debutul meu pe această scenă era să fie “glorios” căci m-am împiedicat de cabluri şi aproape că m-am întins pe scenă. Fără să fie parte din coregrafie.
PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ VOCE FEMININĂ
Anul 2001 mi-a adus şi un premiu foarte important pentru că mi-a arătat că muzica şi drumul pe care le alesesem erau “cele bune” – Premiul pentru cea mai bună voce feminină la Premiile Industriei Muzicale Româneşti 2001.
În anul acela am avut ocazia să colaborez cu una dintre cele mai bune regizoare din România – Andreea Păduraru, la videoclipul piesei “Serile verii” ( de pe albumul “Ştii ce înseamnă” ). Poate că vă mai amintiţi, era un clip filmat în totalitate sub apă.
Ei bine, acest clip mi-a adus premiul pentru cel mai bun artist într-un videoclip, iar Andreei premiul pentru cel mai bun videoclip la MTV Music Awards România 2002”, a spus Paula Seling.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu