Paula Seling răspunde criticilor lansate de Răzvan Ciobanu

Paula Seling a răspuns astăzi criticilor dure lansate de designerul Răzvan Ciobanu, față de ținuta purtată de artistă în recitalul susținut în finala națională a Eurovision 2013, susținând că acesta dorește doar atenție, întrucât a intrat "într-un con de umbră".

"În legătură cu articolele apărute în presă în ultimele zile referitoare la ţinuta pe care am purtat-o la microrecitalul susţinut în cadrul Finalei Naţionale Eurovision, aş dori să menţionez următoarele: Sper din toata inima ca ochii d-lui Ciobanu să nu sângereze din alte cauze. Dacă dânsul crede că poate să creeze o vestimentaţie mai bună, aş fi bucuroasă să o port, fie şi pentru că cineva trebuie să-l scoată şi pe el din conul de umbră în care se află", a scris, miercuri, Paula Seling pe contul său de Facebook.

În timpul microrecitalului pe care Paula Seling l-a susținut, sâmbătă seară, în finala selecției naționale pentru Eurovision 2013, Răzvan Ciobanu a postat pe Facebook un comentariu critic privind ținuta purtată de artistă: "Dragă Paula Seling eu clar am nevoie şi de un "medicament" să mă dreg după ce m-ai îmbolnăvit rău cu lipsa de stil şi cu "hăinuţele" tale îngrozitoare. Şi da, musai şi de un pansament pentru că îmi sângerează ochii (aşa spunea la melodie, cu medicamentul şi pansamentu')...să-i cumpere cineva nişte stil. Aaaa...asta nu se poate cumpăra, dar poate se mai îndură cineva să-i înfrângă avântul pentru rochiile sclipitoare, prost tăiate şi să-i spună că cizme până sub genunchi, cu tocuri "cui" şi rochie scurtă se poate doar dacă dansezi pe masă la discotecă (ca animatoare)", a scris Răzvan Ciobanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel