PDL îl acuză pe Oprescu de superficialitate: Încercarea de a se compara cu Băsescu e înduioşătoare

oprescu
oprescu

Consilierii PDL din CGMB afirmă că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu are capacitatea de administra oraşul, menţionând că acesta încearcă să dubleze costurile unor proiecte importante, precum Stadionul Lia Manoliu sau Sala Polivalentă.

Consilierii PDL precizează, că au susţinut toate proiectele majore realizate sau în curs de realizare din Capitală care au fost iniţiate de primarii Băsescu şi Videanu, informează Mediafax.

Guvernul PDL alocă sume importante atât pentru subvenţionarea căldurii şi a apei calde pentru bucureşteni, cât şi pentru realizarea unor obiective de interes major, cum ar fi Stadionul Lia Manoliu sau Sala Polivalentă, se precizează în comunicat.

"În acest context, ne exprimăm, încă odată, îngrijorarea faţă de dublarea, de către Sorin Oprescu, a costurilor acestor proiecte. Drept urmare, considerăm inacceptabilă încercarea primarului Oprescu de a crea aparenţa unui conflict politic pentru a-şi ascunde incapacitatea de a administra oraşul şi superficialitatea cu care îşi exercită atribuţiile. Apreciem că încercarea lui Sorin Oprescu de a se compara cu Traian Băsescu este înduioşătoare şi fantezistă, în acelaşi timp, cel puţin pentru câteva motive: Băsescu avea proiecte pentru Bucureşti, Oprescu nu are; preşedintele avea un Consiliu General ostil, pe când actualul primar are consilieri care i-au oferit tot suportul; nu în ultimul rând, spre deosebire de Sorin Oprescu, Traian Băsescu nu şi-a permis niciodată să falsifice voinţa Consiliului General", se arată în comunicat.

PDL îl acuză pe primarul că a încălcat legea redactând un buget fără să ţină cont de ceea ce s-a votat în Consiliul General.

"Nu PDL, PSD, PNL, PRM sau PNG sunt de vină pentru acest lucru. Vina îi aparţine lui Sorin Oprescu. Îi cerem primarului să intre în legalitate şi să rescrie bugetul în mod corect, aşa cum a fost acesta aprobat în şedinţa CGMB. În continuare, ne arătăm întreaga disponibilitate de a colabora cu Sorin Oprescu în susţinerea proiectelor cu adevărat importante pentru bucureşteni. Dar nimeni nu poate fi mai presus de lege, nici măcar un primar aşa-zis independent", se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel