Pe modelul Macron: Ministrul german de Finanțe este prins ascunzându-și ceasul, la televizor (Video)

Ministrul de Finanțe al Germaniei, Christian Lindner.Sursa foto Agerpres
Ministrul de Finanțe al Germaniei, Christian Lindner.Sursa foto Agerpres

Ministrul german de Finanțe, Christian Lindner, a fost văzut punându-și ceasul de lux înapoi la încheietură, la sfârșitul unei apariții în talk show TV, ceea ce a dus la acuzații din partea rivalilor politici că încearcă să-și mascheze averea.

Ministrul german de Finanțe, Christian Lindner, a apărut săptămâna trecută într-o emisiune talk show difuzată de o televiziune publică Germană. Când a început să ruleze genericul de final al emisiunii, ministrul de Finanțe ar fi scos din buzunar un ceas de mână care semăna cu Rolex Milgauss, al cărui preț pot începe cu patru cifre, scrie Politico.

Atât Ministerul de Finanțe, cât și purtătorul de cuvânt al lui Lindner au refuzat să comenteze și au refuzat să răspundă de ce Lindner nu și-a purtat ceasul în timpul emisiunii, și a preferat să-l pună doar la sfârșit. 

Unii telespectatori - și oponenți politici - l-au acuzat pe Lindner că și-a scos ceasul elegant pentru a-și ascunde bogăția și pentru a părea mai cu picioarele pe pământ.

”Puteți vedea cât de lipsit de atenție este Lindner prin faptul că ascunde Rolex-ul în timpul discuției [show], dar îl scoate imediat după aceea”, a scris pe Twitter Marlon Borchers, un reprezentant al organizației de tineret a Partidului de Stânga.

Președintele francez, Emmanuel Macron, s-a confruntat cu o situație similară luna trecută, când a fost văzut că și-a dat jos ceasul, pe ascuns, în mijlocul unei apariții la televizor. Elysée a susținut că Macron a scos ceasul pentru că ”l-a lovit de masă, provocând un zgomot destul de puternic”, potrivit presei franceze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel