Pedeliştii aleg noul ministru al Muncii prin telefon. Marian Preda, Claudia Boghicevici şi Sulfina Barbu, în cărţi pentru a prelua ştafeta

emil boc nedumerit
emil boc nedumerit

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, spune că partidul va lua o decizie în cursul zilei de astăzi în privinţa viitorului ministru al Muncii: "Un picuţ de răbdare, vă rog". Interimatul la Ministerul Muncii a fost preluat în 22 aprilie de premierul Emil Boc.

Premierul Emil Boc ar putea anunţa joi seară numele viitorului titular de la Muncă, susţine prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

"Vă rog să mai aveţi un picuţ de răbdare. Astăzi după amiază luăm o decizie", a declarat pentru REALITATEA.NET, liderul PDL. Întrebat dacă lista scurtă a numelor favoriţilor va fi discutată într-o şedinţă în cursul zilei de astăzi, Flutur spune senin: "Noi (membrii conducerii PDL) suntem în teritoriu. Discutăm între noi la telefon."

Surse de la vârful partidului ne-au declarat miercuri că premierul Emil Boc ar prefera un tehnocrat în fruntea acestui minister, eventual un membru al comisiei prezidenţiale pentru riscuri sociale. Cele mai mari şanse le-ar avea liderul comisiei, Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din Universitatea Bucureşti.

În acest moment, pentru nominalizarea ministrului de la Muncă au rămas în discuţii şi candidaturile deputatului PDL de Arad,   Claudia Boghicevici, vicepreşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, susţinută de Gheorghe Falcă, primarul Aradului şi Sulfina Barbu.

Sulfina Barbu se află şi ea în cărţi, după ce a făcut parte din  comitetul de organizare de la recenta Convenţie Democrată şi nu are nici o funcţie în Biroul Permanent al PDL. De asemenea, aceasta s-a ocupat şi de comunicarea partidului, adoptând un ton conciliant cu ceilalţi parteneri din sfera politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel