Pensionară, primul zbor cu avionul la 95 de ani

Gladys Blackburn s-a îmbarcat în avion de pe aeroportul din Luton cu destinaţia Elveţia pentru că a dorit întotdeauna să viziteze Lacul Geneva.

Pensionara, care a mers toată viaţa în vacanţe cu maşina sau cu trenul, a fost tratată cu un pahar de şampanie la bordul avionului aparţinând companiei Easyjet.

Excursia de două zile a fost organizată de căminul de bătrâni din Milton Keynes, Buckinghamshire, în care femeia de 95 de ani locuieşte.

În trecut obişnuia să meargă până la aeroportul local pentru a vedea avioanele care decolează şi aterizează, fără a avea însă şansa de a călători la bordul unuia.

'Am fost în al nouălea cer când m-au anunţat. Fiind printre nori cu un pahar de şampanie şi o asemenea privelişte - a fost minunat, mai bine decât mi-aş fi imaginat vreodată. La început am fost neliniştită, însă acum aş vrea să o fac din nou', a declarat Gladys Blackburn.

'Gladys a călătorit în străinătate toată viaţa ei doar cu autocarul. Întotdeauna a fost un vis al ei să zboare şi de ce ar trebui să se schimbe visele doar din cauza vârstei?', a afirmat o îngrijitoare de la centrul unde locuieşte femeia de 95 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel