Pepe abia așteaptă să îi vină pe lume al treilea copil. A pus la punct și planul botezului: "Va fi cât se poate de discret"

Sursa foto: Facebook Pepe
Sursa foto: Facebook Pepe

Cântărețul urmează să devină tată pentru a treia oară, în aproximativ două luni, dar a pus la punct planul botezului încă de acum.
 
 

Pepe a mărturisit că este nerăbdător să-și strângă în brațe fiul.

"Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viațacelor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Îmi aștept băiatul.”

„Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește.", a declarat Pepe, pentru un post TV citat de WOWbiz.

CITEȘTE ȘI: Yasmine, noua iubită a lui Pepe?! REVOLTĂ în online: Bă fraților, pe bune?

Ce nume inedit a ales Pepe pentru băiețelul lui

Pepe așteaptă cu nerăbdare să devină tată pentru a treia oară. Artistul a dezvăluit ce nume va purta copilul său.

Pepe mai are două fetițe, din căsnicia anterioară cu Raluca Patramă. Acum este nerăbdător să devină tată pentru a treia oară. Celebrul cântăreț a dezvăluit numele bebelușului la Antena Stars. Astfel, prezentatorul „Te Cunosc de Undeva!” a mărturisit că numele fiului său va fi chiar... Pepe. Artistul și iubita lui au decis că micuțul va purta numele tatălui lui.

„Vine și Pepe... tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a spus Pepe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel