Pepene roșu la grătar, deliciul verii. Cum să-l prepari

Ai mâncat până acum pepene roșu la grătar? 

Dacă până acum pepenele roșu se mânca cu brânză sau chiar cu pâine, o nouă idee vine să aducă un plus de savoare. 

Cum se prepară

Ai nevoie de pepenele roșu și trei ingrediente simple: ulei de măsline, sare de mare și piper. Tai 8 felii de pepene roșu, le stropești cu ulei de măsline, le masezi bine pentru a distribui uleiul pe toată suprafața, pui pepenele pe grătarul încins timp de 5 minute. Momentul în care e gata, e acela când apar dungile pe pepenele roșu. După ce-l iei de pe grătar adaugi sare și piper, după gust. 

Ulterior, îl poți pune în salată sau îl poți asezona cu iaurt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel