Pepene verde murat. Rețetă delicioasă pentru iarnă

Penele roşu este un fruct extrem de popular în timpul verii. Totuşi, te poţi bucura de el şi în anotimul rece.

Ingrediente:

1 pepene proaspăt, bine copt
cimbru
usturoi
o bucăţică de hrean
tulpini de mărar cu flori uscate
sare

Mod de preparare:

Spală pepenele şi taie-l în felii pe care le aşezi într-un borcan. Printre felii adaugă cimbru, usturoiul, o bucată de hrean, tulpinile de mărăr.

Toarnă deasupra saramura rece, preparată din o lingură de sare grunjoasă la 1 litru de apă. La un borcan de 5 litri se face aproximativ 3,5 litri de saramură, care trebuie să acopere feliile de pepene.

Pune un capac sau acoperă borcanul cu folie de plastic, apoi dă-l la rece în cămară sau beci.

Pepenele roşu murat poate fi servit cu friptură sau cartofi prăjiţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel