Percheziții DNA în scandalul cu azilele groazei. Sunt vizați funcționari din subordinea Ministerului Muncii

Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Percheziții DNA în scandalul cu azilele groazei. Sunt vizați funcționari din subordinea Ministerului Muncii.

Procurorii anticorupție au descins, joi dimineața, la Centrul de bătrâni „Armonia”, pentru a vedea cine nu și-a îndeplinit atribuțiile în cazul funcționării azilelor groazei din Voluntari.

De asemenea, percheziții DNA sunt și la domiciile unor angajați de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Ilfov. Potrivit unor surse, există suspiciuni că aceștia l-ar fi acoperit pe Ștefan Godei să ascundă neregulile constatate la azilele groazei.

Tot astăzi are loc și un protest împotriva Gabrielei Firea și a lui Marius Budăi.

Comunitatea Declic vă invită, joi, 13 iulie, de la ora 19:00, în Piața Victoriei, la protestul Afară cu Budăi și Firea! #Niștemonștri #Toțiștiau! 

Comunitatea Declic vă invită, joi, 13 iulie, de la ora 19:00, în Piața Victoriei, la protestul Afară cu Budăi și Firea! #Niștemonștri #Toțiștiau! Oamenii vor ieși în stradă să îi ceară  premierului Marcel Ciolacu să îi demită pe miniștrii Marius Budăi și Gabriela Firea. Cei doi sunt vinovați moral pentru ororile care s-au petrecut în căminele groazei din Ilfov.

Cetățenii vor ajunge in Piața Victoriei de la ora 19:00 și vor fi vocea celor din căminele groazei, care nu se pot apăra singuri. Declic va împărți participanților la protest sute de foi cu mesajul #ToțiȘtiau. Protestul este organizat de Comunitatea Declic, alături de Corupția Ucide. 

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/1284213172207776

Dincolo de această acțiune, Declic a lansat și o petiție prin care îi cere premierului Marcel Ciolacu să îi demită pe ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, și pe ministrul Familiei, Gabriela Firea. Petiția a strâns, în doar câteva ore, peste 23.000 de semnături. 

„Noi, semnatarii și semnatarele acestei petiții, vă cerem demiterea urgentă a ministrului Muncii, Marius Budăi, și a ministrei Familiei, Gabriela Firea. Au știut despre ororile din căminele pentru bătrâni și au tăcut. Mai mult, au încercat să mușamalizeze totul. Nu vrem să fim guvernați de niște monștri”, se arată în textul petiției Declic. 

Petiția poate fi citită și semnată aici: https://facem.declic.ro/campaigns/demitere-firea-budai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel