Percheziţii într-un dosar de evaziune. A fost vizat sediul unei firme de inspecţii tehnice auto din Satul Mare

Sursa Foto: Poliția Română
Sursa Foto: Poliția Română

Oamenii legii din Satu Mare au desfășurat, miercuri, două percheziții la sediul unei societăți care se ocupă cu inspecții tehnice auto, existând bănuiala că nu ar fi înregistrat în evidențele contabile toate documentele necesare, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit surse citate, au fost vizate sediul unei societăţi comerciale, din judeţul Satu Mare, ce are ca obiect de activitate efectuarea inspecţiilor tehnice auto, respectiv un domiciliu.

"Din investigaţii a rezultat faptul că, în perioada 2021-2023, persoana cercetată nu ar fi înregistrat în actele contabile totalitatea veniturile încasate în urma prestării unor servicii, cauzând un prejudiciu bugetului de stat. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate documente contabile, în vederea stabilirii întregului prejudiciu cauzat", precizează IPJ.

Acţiunea, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Satu Mare, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei Municipiului Satu Mare.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a persoanelor cercetate, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel