Percheziții la biroul preşedintelui CJ Argeş

mascati
mascati

Procurorii DNA Piteşti au descins, miercuri dimineaţa, la sediul Consiliului Judeţean Argeş. Lucrătorii anticorupţie au început percheziţiile la ora 07:30 , iar la acţiune a luat parte avocatul preşedintelui CJ, Constantin Nicolescu.

Din informaţiile furnizate de avocatul Ion Rotaru, se pare că percheziţia are legătură cu nişte fonduri pe care Consiliul Judeţean le-ar fi alocat Episcopiei Argeşului şi Muscelului. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este cercetat de către procurorii DNA Piteşti într-un dosar în care instituţia pe care o conduce a sponsorizat Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului cu suma de aproximativ 125.000 de lei, informează realitatea.net

"Este vorba de un dosar din anul 2009, din câte cunosc eu. În acest dosar s-au mai ridicat documente şi s-au mai dat declaraţii. Acum s-a dispus o nouă percheziţie. Eu nu găsesc justificare, atâta timp cât Consiliul Judeţean a răspuns, în sensul că le-a pus la dispoziţie actele solicitate. În acest moment, nu cred ca se pot găsi alte documente. Este vorba de alocarea unor fonduri către Episcopie şi nu aş putea spune o sumă în acest moment", a declarat avocatul preşedintelui CJ Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel