Percheziţii la persoane bănuite de trafic de persoane şi de droguri

Perchezitii
Perchezitii

Trei persoane au fost reţinute şi alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri şi trafic de persoane.

La data de 9 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, au efectuat 7 percheziţii la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupări care, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi comis infracţiuni de trafic de droguri şi trafic de persoane.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi constituit un grup infracţional organizat, ar fi efectuat operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi ar fi exploatat sexual o minoră, în municipiul Brăila.

Ce a fost găsit


În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate 70 g. de haşiş, 140 g. de substanţă vegetală marunţită, de culoare verde, 13 g. de substanţă pulverulentă, albă, 3 ţigarete confecţionate artizanal şi 7 telefoane mobile. În urma probatorului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi, de 38 şi 29 de ani, precum şi faţă de o femeie, de 38 de ani.

Pentru alţi trei tineri, de 17, 21 şi 26 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel