Pericol de explozie pe DN22B. Accident între o cisternă plină cu benzină și un autoturism. UPDATE: A fost emis RO-ALERT - Video

Foto: ISU Brăila
Foto: ISU Brăila

Un accident grav s-a produs între o cisternă plină cu benzină și un autoturism, pe DN22B. 

UPDATE:

"În urma accidentului au rezultat 2 victime:

- șoferul autoturismului găsit încarcerat, carbonizat.

- șoferul autotrenului, conștient, a fost transportat la spital.

Totodată, având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației din proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la fața locului intervin 7 autospeciale de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de descarcerare și 3 ambulante aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Tehnica de intervenție a fost suplimentată cu 4 autospeciale de stingere și  1 unitate de terapie intensivă mobilă de la ISU Galați. La acest moment, salvatorii continuă misiunile specifice pentru lichidarea incendiului", transmite ISU Brăila.

Știrea inițială:

Accident grav pe DN22B, între o cisternă plină cu benzină și un autoturism. În imaginile video apărute în spațiul public se poate observa că vehiculele sunt în flăcări, emanând un fum dens. Forțele de ordine intervin la fața locului. Se pare că sunt și răniți.

"Din câte se pare persoana care a fost anunțată că a rămas încarcerată în autoturism nu a reușit să iasă de acolo, nici echipajele de salvare ale inspectoratului nu au reușit să intervină deoarece cisterna arde generalizat. Sunt patru autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Brăila și se așteaptă alte patru autospeciale de la ISU Galați, astfel încât să reușim să stingem incendiul de la cisternă.

Traficul a fost oprit de către echipajele Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, nu se circulă în zona respectivă, s-a respectat distanța de locul incendiului. Vreau să mai precizez că șoferul de pe autocisternă a fost luat de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Brăila, fiind în îngrijirea acestora", a declarat Ștefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila, la Antena 3 CNN.

Pompierii au adoptat o tactică de stingere defensivă

"BR - DN22B între loc. Lacu Sarat și Slistraru - accident rutier între o autocisterna încărcată cu benzina și un autoturism. Accidentul a fost urmat de incendiu la ambele autovehicule. 

De la nivelul ISU Brăila intervin 4 mașini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. De asemenea, în sprijin au fost trimise 4 mașini de stingere și 1 ambulanță SMURD cu medic din cadrul ISU Galați.

Incendiul se manifestă violent, cu degajări mari de fum. Având în vedere încărcătura autocisternei, pompierii au adoptat o tactică de stingere defensivă. Misiunea este în dinamică", precizează ISU Brăila într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel