Urmărește emisiunea live



Pericol de explozie după un incendiu care a afectat o gospodărie din Hunedoara

FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara

Incendiu a cuprins o anexă gospodărească și s-a extins până la o locuință din Baru (Hunedoara).

Citește și: Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, invadată de șobolani. Proprietatea de 10.000 mp de pe malul lacului Snagov a ajuns în paragină (FOTO/VIDEO)

Pericol de explozie după un incendiu care a cuprins, joi dimineață, o anexă gospodărească din localitatea hunedoreană Baru, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

”Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit cu trei autospeciale, o ambulanță SMURD și cu echipaje specializate pentru limitarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Baru.

La sosirea pompierilor, ardea generalizat un șopru (n.r. șură), cu o suprafață de aproximativ 50 mp, iar flăcările amenințau să cuprindă și casa de locuit, aflată în apropiere. Echipajele de stingere au acționat cu 13 pompieri pentru localizarea incendiului și protecția casei”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

Astfel, după lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative ale producerii acestuia, ”s-a constatat că au ars anexa gospodărească, compusă din garaj și depozit de lemne, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, 2 tractoare și 2 motocultoare, lemnele de foc depozitate și s-a degradat o parte a izolației acoperișului, pe o latură a casei. Din interiorul anexei gospodărești, echipajele de intervenție au înlăturat 2 butelii de aragaz”. 

Potrivit pompierilor militari, în incendiu nu au fost surprinse persoane sau animale, iar ”cauza probabila a incendiului a fost un scurt circuit produs la instalația electrică a anexei gospodărești”.

Incendiu de amploare la un depozit din Vrancea, după ce niște copii s-au jucat cu focul în apropiere

Un depozit de materiale reciclabile în aer liber de la Slobozia Bradului a luat foc, sâmbătă seara, după ce niște copii s-au jucat cu focul în preajmă, incendiul fiind lichidat după mai bine de 13 ore de intervenție, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.

”Patru echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Focșani și un echipaj de la Detașamentul Râmnicu Sărat, în cooperare cu SVSU Slobozia Bradului și Sihlea, au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de materiale reciclabile, aflat în aer liber. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați”, a precizat ISU Vrancea. Citește articolul complet aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel