Pericolul din pizza congelată. Ce conține cu adevărat

Asociația Pro Consumatori  a făcut un studiu cu privire la pizza congelată. 

Pe scurt, rezultatele sunt următoarele:

”La 94% dintre sortimentele de pizza analizate nu se menționează tipul de făină folosită la realizarea blatului!

81% dintre sortimentele de pizza analizate conțin aditivi alimentari, adică E-uri, de la 2 aditivi alimentari până la 15 aditivi alimentari!

81% dintre sortimentele de pizza analizate sunt importate din țări ca Germania, Franța și Polonia!

63% dintre sortimentele de pizza analizate conțin nitrit de sodiu!

O porție de pizza, adică 150 de grame, conține până la 2,3 grame de sare!

Pizza este un produs hipercaloric și hipersodic!

La numai 19% dintre sortimentele de pizza analizate producătorii menționează separat compoziția blatului și a toppingului!

19% dintre sortimentele de pizza analizate conțin aromă de fum! 13% dintre sortimentele de pizza analizate conţin glutamat monosodic!”. 

Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel