Pericolul mierii pusă în ceai sau cafea. Prof.Mencinicopschi, avertisment

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a vorbit la Antena 3, la emisiunea "Voi cu Voicu", despre proprietăţile mierii de albine.

Gheorghe Mencinicopschi atrage atenţia şi spune că mierea de albine poate deveni extrem de periculoasă, la o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

"La temperaturi înalte, mierea îşi pierde proprietăţile şi poate deveni toxică, apărând acel hidroximetilfurfural care poate fi chiar şi cancerigen. 

Mai sus de 40 de grade se pierd vitaminele, emzimele. Mierea conţine aproape tot complexul de vitamine B, inclusiv B12 care e farte rară. Dacă ai pus-o la o temperatură ridicată ai pierdut vitaminele, emzimele. Nu mai are aceaşi valoare ca mierea crudă", a spus profesorul Gheorghe Mencinicopschi la emisiunea "Voi cu Voicu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel