Pescobar: Mă bucur că toată lumea mănâncă pește și fructe mare ca să-mi pot permite și eu cel mai scump burger din România / video

Pescobar
Pescobar

Pescobar, cum mai este cunoscut Paul Nicolau, patronul de la Taverna Racilor, și-a cumpărat cel mai scump burger din România.

Cel mai scump burger din lume, în valoare de 6.200 de euro, pus în vânzare de restaurantul Transylvania Steakhouse din Cluj-Napoca, a fost cumpărat de Pescobar.

„Ia să vedem pentru ce am muncit o lună! Mă bucur că toată lumea mănâncă pește și fructe mare ca să-mi pot permite și eu să iau cel mai scump burger din România din toate timpurile. Uitați ce am făcut eu cu banii oamenilor! L-am plătit în trei rate”, a zis Pescobar.

„Cumpărați fructe de mare ieftine și cumpărați burgeri scumpi”, a zis și Avram Gal, proprietarul restaurantului Transylvania Steakhouse.

„Mă mânjesc cu puțin aur”, a mai spus Pescobar în timp ce tăia burgerul.

Cel mai scump burger din lume costă 6.200 de euro și a fost lansat cu ocazia festivalului Untold. Primul burger i-a fost dăruit unei tinere din Cluj, care a fost admisă în acest an la Universitatea Sorbona din Paris.

Rețeta cuprinde vrăbioară de carne de vită Kobe, o chiflă de 300 de grame făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, și apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, fără minerale, adusă din Norvegia, și care este acoperită cu foiță de aur.

Plus 200 de grame de brânză Gruyere Swiss maturată 10 luni, 100 de grame de jamon iberico de bellota de cinco jotas, cipolla (ceapă) de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans cu demiglace de carne Wagyu Kobe, salată biologică din grădina de legume proprie a restaurantului, ou moale bio de găină araucana, chipsuri din cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură nobilă de gâscă, trufe locale din Transilvania, caviar Beluga Imperial, salată creață specială. Ingredientele nu sunt deloc ieftine. Kilogramul de carne Kobe costă 1.000 de euro, iar un kilogram de cartofi La Bonnote costă aproape 700 de euro.

@tavernaracilortimisoara 6200€ ptr cel Mai scump burger din lume, adjudecat de #pescobar ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

@tavernaracilortimisoara 6200€ ptr cel Mai scump burger din lume, adjudecat de #pescobar ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel