Peste 100 de kilograme de peşte transportat fără documente, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Peste 100 de kilograme de peşte din specia somn au fost confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, după ce au depistat un cetăţean care transporta peştele într-un autoturism, în condiţii improprii, fără documente legale, duminică seara, în zona Sviniţa.

Depistarea transportului a avut loc în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol efectuat în zonă, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara transmis, luni, Agerpres.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat în portbagaj 104 kilograme de peşte care era transportat în saci de plastic. Cantitatea de peşte îi aparţinea unui bărbat în vârstă de 48 ani, din judeţul Caraş-Severin.

Peştele a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare ilegală a peştelui ori deţinere sau transport în vederea comercializării fără documente legale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel