Peste 2 milioane $ în pre-vânzare: criptomonede noi cu potențial

Având 1.4 milioane de dolari adunați doar în prima săptămână, Pepe Unchained ($PEPU) a adăugat încă 660.000 de dolari în ultimele câteva zile. Astfel a înregistrat un rezultat total de peste 2 milioane de dolari până la momentul scrierii acestui articol

Pepe Unchained își ia un avânt nemaipomenit, captivând piața crypto cu o versiune mai virală, mai rapidă și în cele din urmă superioară a lui Pepe. Acesta are acum propriul blockchain bazat pe tehnologia Layer 2 pe Ethereum. Layer 2 oferă oportunități nemaipomenite investitori, iar mai multe criptomonede noi ar putea obține popularitate dacă ar implementa această tehnologie.

                                                              INVESTEȘTE ÎN PEPE UNCHAINED

Tokenul său nativ $PEPU este disponibil în prezent la un preț de 0.0082267 de dolari pe token, dar va crește rapid în preț în mai puțin de o zi. Acest lucru se va întâmpla pe măsură ce criptomoneda trece la următoarea etapă.

În fiecare zi, noii investitori descoperă această versiune liberă a lui Pepe, susținând memecoin-ul pentru o viitoare listare majoră pe bursă. Aceasta ar putea crește cu ușurință prețul proiectului. Asemenea urmări au resimțit mai multe criptomonede noi după listare.

Achiziționați $PEPU acum înainte să depășească criptomoneda Pepe ($PEPE)!

$PEPE și-a recăpătat puterea, dar $PEPU devine rapid mai puternic

Monedele meme avansează optimist, crescând cu 4,51% în ultimele 24 de ore. Astfel își propulsează capitalizarea de piață la 49 de miliarde de dolari.

Volumele de tranzacționare au crescut cu 21,42% în aceeași perioadă, ajungând la 3,2 miliarde de dolari.

$PEPE, care a rămas în urmă săptămâna trecută, și-a recăpătat rapid ritmul cu un câștig notabil de 7,48%. În acest timp Pepecoin ($PEPECOIN) a crescut, de asemenea, cu 7%.

Un catalizator din spatele revenirii monedelor cu tematică Pepe este postarea misterioasă a companiei americane de investiții VanEck.

Meme-ul viral postat pe pagina de X a companiei prezintă o broască, printre alte animale, care prelua controlul într-o ședință a consiliului de administrație. Asta i-a făcut pe fanii Pepe să prezinte un entuziasm semnificativ.

Dar nu doar Pepe 1.0 a avut de câștigat din postarea lui VanEck. Și Pepe Unchained a profitat de dragostea pieței pentru tot ce implică personajul Pepe.

Rețelele sociale sunt, de asemenea, împânzite de opinii despre noul proiect Pepe Unchained.

Acesta atrage atenția unor influenceri precum Matthew Perry, dar și canalul popular de YouTube Crypto Gains nu rămâne indiferent.

Crypto Gains chiar și-a îndemnat abonații să investească din timp în Pepe Unchained, menționând potențialul proiectului față de celelalte criptomonede noi. Acest interes din partea influencerilor se adaugă sentimentului pozitiv din jurul proiectului Pepe Unchained, sugerând un viitor promițător pentru proiect.

Creșterea fondurilor strânse se echivalează cu o creștere substanțială de 46%, depășind semnificativ câștigurile înregistrate de alte criptomonede noi cu tematică Pepe.

Acest lucru a poziționat $PEPU în centrul atenției pe lângă celelalte criptomonede noi, amplificând așteptările privind lansarea blockchain-ului său.

Blockchain-ul lui Pepe Unchained se lansează în curând - investitorii se pot bucura acum de recompense mari de staking

Soluția Layer 2 a lui Pepe Unchained pe Ethereum face posibile capacitățile mari de tranzacție și oferă taxe de tranzacție reduse.

Această inovație este ceea ce distinge $PEPU de predecesorii săi.

Deși nu a fost încă anunțat un calendar specific pentru lansarea blockchain-ului său, Pepe Unchained a lăsat piața să înțeleagă că detaliile vor apărea în curând. Acest lucru l-au postat dezvoltatorii pe pagina de X a platformei.

Un alt lucru care îi entuziasmează pe investitori este faptul că blockchain-ul nu este doar despre îmbunătățirea tranzacțiilor. Acesta reprezintă un întreg ecosistem care ar putea poziționa proiectul Pepe Unchained în fruntea altor criptomonede noi.

Ca ecosistem nou, care va avea chiar și propriul blockchain, ar putea servi și ca rampă de lansare pentru alte criptomonede noi.

Acum, pentru investitorii dornici care doresc să cumpere $PEPU, una din cele mai bune pre-vânzări este încă în desfășurare.

Proiectul oferă chiar și funcționalități de mizare care permit investitorilor să își mărească deținerile proaspete de $PEPU în timp ce așteaptă lansarea blockchain-ului.

Conform datelor Tokenomics ale proiectului, pentu staking s-au alocat 30% din suma totală de 8 miliarde de tokenuri. Pentru pre-vânzare sunt disponibile 205, iar pentru lichiditate 10%. Stakingul cu Pepe Unchained oferă în prezent un randament procentual anual (APY) de 1.115%.

Acest tip de randamente de mizare este exact motivul pentru care 99Bitcoins, cu canalul său de YouTube de 705.000 de abonați, vede $PEPU ca una dintre acele criptomonede noi pe care investitorii nu ar trebui să o rateze.

Pentru a cumpăra tokenuri $PEPU, investitorii pot vizita site-ul web al proiectului Pepe Unchained. Achiziționarea tokenurilor poate fi realizată prin conectarea portofelului digital la widgetul de pe pagină. Efectuarea cumpărăturii poate avea lor folosind ETH, USDT sau BNB. Se acceptă și plăți cu cardul de credit.

Investitorii pot rămâne informați cu privire la cele mai recente actualizări și evoluții alăturându-se comunității Pepe Unchained pe paginile de X și Telegram.

Comunitatea crypto a dat de înțeles că susține criptomoneda Pepe Unchained, iar noi vă îndemnăm ca înainte de a face decizia de investiție, neapărat să studiați de sinestătător despre proiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel