Peşte copt în pâine, rețeta. Nu ai gustat niciodată ceva mai bun! Peștele copt în pâine este un preparat inedit. Unde mai pui că în această rețetă se strecoare și puțin bacon și puțină mentă. Rezultatul este absolut delicios!
Ingrediente
- chifle sau aluat de pâine
- 200 g sardine în ulei
- 50 g unt
- 50 g ceapă
- 50 g bacon
- 1/2 lămâie
- 1/2 legătură de mentă
- 20 g sare
- 2 g piper
Vezi și: Cum îți faci singur înghețată McFlurry, acasă. Ai nevoie de 3 ingrediente
Peşte copt în pâine, rețeta. Untul se pune într-un vas şi se ţine la cald până ajunge la temperatura camerei, apoi se amestecă bine cu frunze de mentă tocate, zeamă de lămâie, sare şi piper, potrivit restaurantedelux.ro. Chiflele se taie înjumătăţi, iar partea de jos se unge cu untul preparat anterior.
Peşte copt în pâine, rețeta. Pe deasupra se pun rondele subţiri de ceapă. Peste ceapă se pun peştii din conservă scurşi bine de ulei, apoi se învelesc cu cealaltă jumătate de chiflă. Chiflele umplute se aşază pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se învelesc cu felii subţiri de bacon, apoi se introduc în cuptorul încins la 150°C şi se coc circa 10 minute.
Vezi și: Cum îți faci singur delicioasele McNuggets, acasă. Rețeta savuroasă explicată pas cu pas
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu