Peștele crocant în fulgi de porumb reprezintă un fel de mâncare savuros, mai ales dacă ești gurmand. Iată cum se prepară.
Ingrediente
- 6 bucăţi file de pește pangasius
- 2 ouă bătute
- 1 linguriţa rasă busuioc uscat
- făină
- 150 g fulgi de porumb mărunţit
- sare, piper, ulei pentru prăjit
Vezi și: Cum prepari cojile de cannoli. Rețeta originală
Pește crocant în fulgi de porumb. Peştele se sărează, se piperează şi se pune deoparte. În ouăle bătute se adaugă puţină sare, busuioc şi făină de grâu. Se amestecă uşor până devine o pastă subţire şi omogenă, scrie petitchef.ro.
Pește crocant în fulgi de porumb. Se încinge uleiul într-o tigaie. Se iau bucăţile de peşte şi se trec prin amestecul de ouă cu făină apoi prin fulgii de porumb şi se prăjesc. Peştele este prăjit când fulgii de porumb devin brun-aurii. Se servește cu mujdei de usturoi, cartofi prăjiţi şi castraveciori muraţi.
Vezi și: De ce să ții făina în congelator. Trucul care-ți garantează succesul
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu