Majoritatea gospodinelor prăjesc peștele, după ce îl dau fie prin mălai, fie prin făină albă. Cu toate acestea, acest lucru nu este necesar.
Încercați să prăjiți peștele pe hârtie. Rezultatul este uimitor. În plus, nu va fi nevoie să curățați tigaia!
Ingrediente:
doi pești,
sare și piper negru după gust,
unt - 50 de grame,
amidon de porumb - 50 de grame.
În primul rând, curățați și tăiați peștele în bucăți. Dați bucățile de pește prin amidonul de cartofi pe toate părțile.
Tapetați o tigaie adâncă cu hârtie de copt și puneți-o pe aragaz, la foc mediu.
Cum se face cel mai bun pilaf: trei secrete pentru a pregăti corect această rețetă orientală
Așezați peștele pe tigaia încinsă. Tăiați untul în bucăți mici și adăugați-l peste pește. Asezonați peștele cu sare și piper negru măcinat.
Întoarceți peștele ca să se prăjească pe toate părțile. Poftă bună!
Vă prezentăm o rețetă delicioasă a unui aperitiv din hering.
Ingrediente:
file de hering (ușor sărat din conservă) - 2 bucăți,
ceapă - 1 bucată,
castraveți murați - 2-3 bucăți,
măr verde - 1 bucată,
smântână de 15-20% - 300 grame,
hrean - 1 linguriță,
muștar - 2 lingurițe,
sos de soia - 2 linguri,
zahăr - 1 linguriță,
piper negru și mărar - după gust.
Începeți cu sosul: într-un bol se pune smântâna, hreanul, muștarul, sosul de soia, zahărul. Amestecați. Nu adăugați sare, deoarece sosul de soia este deja sărat.
Tăiați ceapa în sferturi de rondele. Mărul se curăță de cotor și se taie felii. Castraveții murați se taie cubulețe, la fel și heringul.
Brânza din frigider s-a uscat? Iată cum poate fi înmuiată instantaneu
Toate ingredientele se pun într-un bol și se asezonează cu sosul preparat. Tocați mărarul și adăugați-l în bol. Amestecați totul bine. Lăsați cel puțin o oră ca toate aromele ingredientelor să se pătrundă. Salata poate fi servită cu cartofi prăjiți sau, pur și simplu, cu pâine neagră. Poftă bună!
Vă oferim o rețetă, care este o opțiune bună pentru cină. Se face rapid și este și gustoasă.
Ingrediente:
pipote și inimioare de pui - 500 grame,
morcovi - 150 grame,
ceapă - 150 grame,
roșii - 150 grame
smântână - 120 grame,
ulei de floarea soarelui pentru prăjit - 2 linguri,
sare, piper negru măcinat - după gust.
Tăiați inimioarele și pipotele de pui în jumătate, curățați-le și clătiți bine. Ceapa se curăță și se taie în cuburi mici. Morcovul se curăță de coajă, se taie cubulețe sau se da pe răzătoarea mare.
Salată din varză și roșii, o soluție miraculoasă când nu știi ce să gătești
Se toarnă ulei într-o tigaie, se încălzește bine și se prăjesc ușor inimioarele și pipotele de pui. Apoi adăugați morcovii, ceapa, sare, piper, amestecați și prăjiți totul împreună la foc mediu aproximativ 10 minute.
După aceea, adăugați roșiile tocate și smântâna. Amestecați, acoperiți tigaia cu un capac și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
Inimioarele și pipotele de pui înăbușite în sos de smântână și roșii sunt gata. Pot fi servite cu piure de cartofi, paste sau orez fiert. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu