Peştele la cuptor se face foarte uşor şi este delicios. Vă prezentăm o reţetă pe care orice gospodină o poate încerca.
Un kilogram de pește fără cap
4 cepe potrivite
2 ardei roșii
O lingură de pastă de tomate
Foi de dafin
Cimbru
Pătrunjel
Sare
Piper
Ceapa o tăiem solzi şi o punem într-o tigaie cu puţin ulei, apoi adăugăm şi ardeiul roşu şi acoperim cu un capac. După ce s-a înăbuşit, adăugăm şi pasta de tomate.
Tăiem peştele rondele şi îl punem într-o tavă, apoi adăugăm prăjeala făcută mai devreme. Se adaugă foile de dafin, puţin cimbru, sare, piper, apoi punem apă cât să cuprindă tot peştele şi se bagă la cuptor.
În momentul în care observăm că peştele s-a rumenit, îl întoarcem pe partea cealaltă. La final punem pătrunjelul tocat mărunt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu