Peștele prăjit se numără printre felurile de mâncare preferate ale multor români, mai ales dacă este însoțit de mămăligă și de mujdei. Trucul cu laptele este excelent. Iată cum funcționează.
Publicitate
Peştele se curăţă mai uşor dacă se ţine în apă calduţă înainte de curăţare sau dacă se sărează.
Pentru a avea un gust mai bun, peştele care urmeză să fie prăjit se ţine în lapte 5-10 minute.
Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.
Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.
Vezi și: Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO
De ce să ții grișul în apă sau lapte, înainte de-al găti. Habar nu ai avut! Un truc foarte eficient
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu