Peștele trebuie ținut în lapte, înainte de a-l prăji. Trucul pe care-l vei folosi mereu

Peștele prăjit se numără printre felurile de mâncare preferate ale multor români, mai ales dacă este însoțit de mămăligă și de mujdei. Trucul cu laptele este excelent. Iată cum funcționează.

Publicitate

Peştele se curăţă mai uşor dacă se ţine în apă calduţă înainte de curăţare sau dacă se sărează.

Pentru a avea un gust mai bun, peştele care urmeză să fie prăjit se ţine în lapte 5-10 minute.

Carnea care trebuie marinată capătă un gust excelent dacă se pune în suc de ananas.

Pentru a prăji bucăţile de carne ţine-le deasupra tigăii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleşte de bucătărie. În acest fel vei preveni lipirea mâncării şi deteriorarea vaselor de bucătărie.

Vezi și: Cum se curăță peștele. Metoda rapidă și ingenioasă, fără pic de mizerie în bucătărie - VIDEO

De ce să ții grișul în apă sau lapte, înainte de-al găti. Habar nu ai avut! Un truc foarte eficient

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel