Petiție pentru instalarea toaletelor publice în București

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Tot mai mulți bucureșteni doresc să trăiască într-un oraș modern, curat și civilizat. Este foarte bine cunoscut faptul că în București numărul toaletelor publice este unul redus, iar cele care există trebuie urgent modernizate, astfel că românii au început să inițieze petiții cu speranța că vor putea contribui la schimbare. 

„Dragi locuitori ai Bucureștiului,

De câte ori v-ați lovit de această problemă chiar și pe distanțe scurte, într-o promenadă prin oraș? Eu de foarte multe ori și uneori nici măcar într-un restaurant sau benzinărie nu aveam cum să intru pentru că nu existau pe traseul meu. Nu este normal ca într-un oraș atât de mare și traficat, capitală a unei țări UE, să te lovești de această necesitate de bază pe care nu ți-o poți satisface la nevoie! 

Propun modernizarea vechilor toalete publice (sunt multe lăsate în paragină), realizarea altora noi, cu plată modică sau gratuit, cu posibilitate plata card la tonomat, plasate în puncte foarte traficate ori zone de interes public dar și în zone mai puțin aglomerate, practic, realizarea unei rețele de toalete publice cu hartă publică, inclusiv indexată în Google Maps. 

Printre multe alte probleme ale acestui oraș cred că aceasta este una dintre cele mai importante și nimeni nu aduce vorba despre ea.”, a scris inițiatorul petiției.

Puteți semna petiția aici: https://www.petitieonline.com/dorim_toalete_publice_in_bucuresti?fbclid=IwAR34QfRKIH3WTKEjq5RGBk9Z3yFjUCrYPXeOBb6yASAdYqzIDiWZcmjGLtE#sign 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel