Petre Geambașu, în stare gravă la spital

Petre Geambașu trece prin clipe grele! Artistul român a fost internat în spital, iar starea sa este gravă. 

Artistul, care a împlinit 76 de ani pe 6 noiembrie, se află sub atenta supraveghere a medicilor, din cauza unei crize de discopatie. Ar fi urmat un tratament pentru această problemă, însă au apărut complicații, din cauza altor afecțiuni de care suferă. Din cauza problemelor cu inima, starea lui Petre Geambașu s-a agravat și a ajuns de urgență la spital.

Alături de artist se află soția acestuia, Cristina, nu și fiul său, Călin Geambașu, cu care este la cuțite de mai mulți ani.

Luna trecută, Petre Geambașu a fost implicat într-un accident de mașină, în Săftica, iar fiul său a profitat de ocazie pentru a posta un mesaj acid pe rețelele de socializare.

„Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina", scria Călin Geambaşu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel