Petrecere cu 400 de persoane, întreruptă de poliţişti

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Petrecere privată, întreruptă de poliţişti.

În cursul serii trecute, poliţiştii municipiului Reghin, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei locaţii din localitate, ar avea loc o petrecere privată, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o petrecere, la care participau aproximativ 400 de persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării participanţilor şi sancţionarea lor contravenţională, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie dispuse de autorităţile sanitare, astfel încât să prevină, pe cât se poate, răspândirea infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.


BĂRBAT CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE



La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Breaza au depistat pe localităţii Tonciu, judeţul Mureş, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice".

Bănuit de tâlhărie, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au reţinut un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 31.12.2021, în jurul orei 21:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o tânără de 25 de ani, din comuna Pânceşti, cu privire la faptul că în aceeaşi seară, un localnic de 33 de ani ar fi pătruns fără drept în locuinţa acesteia, iar prin ameninţări ar fi deposedat-o de un telefon.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, bărbatul ar fi pătruns în locuinţa tinerei şi ar fi deposedat-o de un telefon.

După aproximativ 30 de minute, bănuitul a fost identificat de poliţişti, iar,
în urma controlului corporal al acestuia a fost găsit telefonul sustras.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar bănuitul a fost reţinut şi ulterior, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel