Petrecere cu fast la o cabană din Brașov. Amendă de 10.000 de lei

Polițiștii din Brașov au aplicat o amendă de 10.000 de lei, după ce mai multe persoane, care nu respectau regulile de distanțare și de protecție, au fost filmate la o cabană din masivul Postăvarul. 

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii s-au sesizat după ce imaginile cu mai mulți turiști aflați pe terasa cabanei au apărut pe o rețea de socializare.

„Este vorba de mai mulți turiști, peste capacitatea admisă a terasei, care nu purtau mască și nu respectau regulile de distanțare”, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanții IPJ Brașov.

Amendă de 10.000 de lei

În urmă verificărilor făcute de polițiști, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei. De asemenea, IPJ Brașov a informat și ITM în vederea luării măsurilor legale.

„De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, precum și Poliția Locală Brașov, efectuează verificări conform competențelor, reprezentanții societății în cauză fiind invitați la sediul acestor instituții în vederea verificării documentelor societății”, a mai transmis IPJ Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel