Petrolul Ploiești - Farul, rezultat final. VAR-ul a decis meciul

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

S-a încheiat meciul dintre Petrolul Ploiești și Farul Constanța. 

Petrolul Ploieşti și Farul Constanţa au încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă seara, pe stadionul "Ilie Oană", în cadrul etapei a 9-a din Superliga de fotbal.

Farul a deschis scorul în minutul 61 prin Denis Alibec, care a finalizat cu un șut precis din unghi, la colțul lung, după o pasă inspirată a lui Ionuț Vînă.

Două momente de VAR. Farul ar fi putut câștiga, dar VAR-ul a anulat doar un gol Petrolului

Petrolul a egalat în minutul 83 prin Gheorghe Grozav, care a înscris după o deviere abilă a lui Alexandru Tudorie, în urma unei centrări oferite de Mario Bratu. Momentul a necesitat o analiză VAR de aproximativ opt minute pentru o posibilă poziție de ofsaid.

Anterior, în minutul 35, ploieștenii au avut un gol anulat de VAR, după ce Mihnea Rădulescu reușise să înscrie.

Petrolul rămâne neînvinsă în ultimele șapte etape, acumulând trei victorii și patru egaluri. De cealaltă parte, Farul a bifat două egaluri și o înfrângere în ultimele trei meciuri.

Scor final: FC Petrolul Ploieşti - FC Farul Constanţa 1-1. Marcatori: Gheorghe Grozav (83) pentru Petrolul, respectiv Denis Alibec (61) pentru Farul.

Meciul a fost condus de arbitrul Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş), asistat de Romică Bîrdeş (Piteşti) și Nicuşor Marin (Suseni/Argeş), iar deciziile VAR au fost gestionate de Viorel Nicuşor Flueran și Adrian Popescu, ambii din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel