Toate produsele sunt gustoase și hrănitoare, dar nu toate sunt ușor de digerat. Iar prunele sunt o adevărată descoperire!
Publicitate
Diversifică-ți meniul cu o salată strălucitoare. Prunele sunt bogate într-un grup de vitamine A, B, E și C. După cum știi, prunele întăresc imunitatea.
În ceea ce privește salata, se știe de mult despre duetul perfect de prune și sfeclă.
Ingrediente:
cartofi - 3 bucăți,
sfeclă1 bucată,
morcov - 1 bucată,
prune uscate - 100 grame,
carne de porc - 150 grame,
maioneză - 100 grame,
sare și verdeață după gust.
Se fierb legumele în coajă. Se spală carnea de porc, se fierbe și se răcește.
Legumele se toacă în cuburi mici. Carnea se taie și ea cubulețe. Spală prunele și usucă-le cu un prosop de hârtie. Elimină sâmburii și taie prunele în bucăți.
O rețeta de legume, care va surprinde pe toata lumea. Simplă, gustoasă și satisfăcătoare
Pune toate ingredientele în straturi și unge fiecare strat cu maioneză în următoarea ordine: cartofi, morcovi, carne, sfeclă, prune uscate. Adaugă sare după gust.
Miel de Paște cu cartofi și roșii cherry preparat în stil franțuzesc. Carnea se va topi în gură
Decorează salata cu nuci tocate, prune uscate și verdeață. Salata se lasă la frigider o oră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu