Piedone, declarație de dragoste în online, la 35 de ani de la căsătorie. "Fără tine aș fi fost nimeni"

foto: Facebook, Cristian Popescu Piedone
foto: Facebook, Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone i-a făcut soției o declarație de dragoste în spațiul virtual, la împlinirea a 35 de ani de căsătorie.

"Demult, tare demult, într-o toamnă dulce, cu iz de basm, m-ai luat în povestea ta de iubire, m-ai învelit cu sufletul tău blând și m-ai răsfățat cu bunătate... Și "Ne-am dus în fața lui Dumnezeu și-am îngenuncheat și NE-am amestecat visurile toate într-UNUL singur... Și l-am numit... FAMILIE. Și-am pornit cu el prin lumea largă... să-l împlinim și să-l îngrijim și să-l protejăm cu iubirea noastră... 35 de toamne s-au perindat, de atunci, prin visul nostru, Iulia, iubito... 35 de toamne cu NOI DOI... 35 de toamne cu NOI DOI într-UNUL și același vis... de demult: FAMILIA IULIA ȘI CRISTIAN POPESCU. Fără TINE aș fi fost... NIMENI, frumoasa mea! Fără TINE... cei mai buni și mai frumoși copii din lume nu mi-ar fi spus niciodată "tată"! Fără TINE... n-aș fi fost niciodată iubit necondiționat de cei mai puri, cei mai buni și cei mai frumoși nepoți din lume! Pentru 35 de ani de FERICIRE, Iulia, iubito, îți mulțumesc! Te iubesc, așa cum i-am promis Bunului Dumnezeu să te iubesc!" -  a scris primarul Sectorului 5 pe Facebook.

                                                                   

Valuri de reacții și felicitări din partea internauților au început să curgă sub postarea politicianului:

"Felicitări pentru tot, sunteți minunați! La multi, multi ani sănătoși și fericiți!"

"Ce familie frumoasă!! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate!"

"Cea mai frumoasă declarație!"

"Ce poet sunteți!"

Căsătoriți din 1988

Piedone și Iulia s-au căsătorit în 1988, după ce s-au cunoscut la un restaurant, la care au lucrat amândoi. La nici un an după căsătorie, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, când Iulia a adus pe lume un băiețel. La ceva timp s-a născut și fiica lor.

În 2012, primarul Sectorului 5 și soția lui și-au reînnoit jurămintele, cu ocazia celebrării nunții de argint. Nași le-au fost chiar Andra și Cătălin Măruță. Cei doi i-au fost nași de cununie și fiului lui Piedone, Vlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel