Piedone: USL să-şi găsească un candidat în propria-i ogradă sau Oprescu să se înregimenteze la unul dintre partide

Prim-vicepreşedintele Partidului Conservator, Cristian Popescu Piedone, este de părere că Uniunea Social Democrată ar trebui să-şi găsească un candidat la Primăria Capitalei în propria-i ogradă.

Nu ştiu ce poate fi Sorin Oprescu (n.r. - dacă poate fi o soluţie bună pentru Capitală). Pot să spun cu siguranţă că USL, care pretinde a fi o forţă foarte puternică, trebuie să-şi găsească un candidat din propria-i ogradă. Sau Sorin Oprescu să vină cu arme şi muniţii la unul dintre cele trei partide. Să se înregimenteze politic şi poate atunci să aibă susţinerea USL, a declarat duminică, înaintea Congresului extraordinar al Partidului Conservator, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte opţiunea sa pentru o candidatură la Primăria Capitalei, Piedone a afirmat că aceasta va fi anunţată la Congresul extraordinar. O să fac public (n.r. - anunţul), să se clarifice, odată pentru totdeauna, şi pentru conservatori, şi pentru bucureşteni, a afirmat prim-vicepreşedintele conservatorilor, Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, ar putea fi nominalizat, la Congresul conservatorilor, drept candidat din partea Alianţei de Centru Dreapta PNL - PC la Primăria Capitalei, după cum au declarat, miercuri, surse conservatoare, care au susţinut că ar fi existat "discuţii intense" între PNL şi PC privind candidatura acestuia la Primăria Municipiului Bucureşti. Sursele au adăugat că o eventuală decizie a lui Piedone de a se înscrie în cursa pentru Bucureşti ar putea depinde de modul în care se adoptă Legea Capitalei, dacă se renunţă sau nu la primăriile de sector.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel