Piesă scrisă, regizată și jucată de Florin Piersic jr, la ”Săptămâna Comediei” din Brașov

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul Romanian Psycho la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” Brașov.

Spectacolul Teatrului Național din Timișoara va fi prezentat pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu” duminică, 7 iulie 2024, de la ora 19. 

Spectacolul Romanian Psycho este scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr, scenografia fiind semnată de Tudor Prodan. Actorul a luat ca punct de plecare noua realitate a ședințelor de terapie on-line, aducând pe scenă o lume pe cât de apropiată, pe atât de surprinzătoare.  Dincolo de hohotul de râs, spectacolul Romanian Psycho deschide o temă de reflecție profundă despre o realitate simptomatică. Totodată, spectacolul este o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, ne pune față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator.

Festivalul Național de Teatru și Film „Săptămâna Comediei” este conceput ca principală sărbătoare estivală a Brașovului, fiind organizat în formula de festival – concurs. Spectacolul Teatrului din Timișoara închide acest prestigios eveniment, fiind  invitat în afara competiției, ca spectacol de gală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel