Pieton care traversa neregulamentar, spulberat de o mașină care ar fi fost condusă de un șef de la DGASPC

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un accident grav de circulație a avut loc aseara, pe DJ187 la Ruscova. La volanul mașinii care a lovit un pieton s-ar fi aflat Ștefan Oancea, șeful DGASPC Maramureș.

Un accident grav de circulație a avut loc aseara, pe DJ187 la Ruscova. În timp ce conducea dinspre Poienile de Sub Munte spre Leordina, un șofer în vârstă de 58 de ani a accidentat grav un bărbat în vârstă de 54 de ani, care traversa neregulamentar drumul.

Echipajele medicale sosite la fața locului au preluat victima și au transportat-o în stare comatoasă la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Șoferul, în vârstă de 58 de ani, a fost testat, iar rezultatul a indicat zero alcoolemie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în legătură cu evenimentul rutier.

Conform informațiilor vasiledale.ro, mașina implicată în accident ar aparține DGASPC Maramureș și era condusă de Ștefan Oancea, șeful instituției din Poienile de Sub Munte. Se pare că accidentul s-a produs în afara orelor de program ale acestuia. Însemnele instituției ar fi fost îndepărtate de acesta.

Autoritățile încearcă să afle detalii despre destinația acestuia și dacă se afla singur în mașină sau însoțit de o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel