Pilaf, reţetă simplă. Secretul constă într-un singur ingredient

Vă propunem o reţetă foarte uşoară de pilaf. Secretul unui orez delicios constă într-un ingredient simplu. Toate gospodinele trebuie să ştie. 

Ingrediente

O cană de orez

Trei căni de apă

Un ardei roșu

Un morcov

100 de grame de ciuperci

Sare

Piper

Grăsime de pasăre de curte

VEZI ŞI Ardei umpluţi ca la mama acasă. Cea mai uşoară reţetă

 

Mod de preparare

Spălaţi orezul, după care îl puteţi pune la fiert. Adăugaţi şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos. 

Separat, vă ocupaţi de legume. Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt. Morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Le căliţi într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper. 

Când orezul este aproape gata, adăugaţi legumele trase la tigaie. Se amestecă şi se mai lasă câteva minute la foc mic. La sfârşit, puteţi pune verdeaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel