Vă propunem o reţetă foarte uşoară de pilaf. Secretul unui orez delicios constă într-un ingredient simplu. Toate gospodinele trebuie să ştie.
O cană de orez
Trei căni de apă
Un ardei roșu
Un morcov
100 de grame de ciuperci
Sare
Piper
Grăsime de pasăre de curte
Spălaţi orezul, după care îl puteţi pune la fiert. Adăugaţi şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos.
Separat, vă ocupaţi de legume. Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt. Morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Le căliţi într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.
Când orezul este aproape gata, adăugaţi legumele trase la tigaie. Se amestecă şi se mai lasă câteva minute la foc mic. La sfârşit, puteţi pune verdeaţă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu