Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi o supă cremă de ciuperci.
”De curând revăzui delicioasele piese de teatru cu Coana Chiriță întruchipată cu un har divin de-a dreptul de uluitoarea Tamara Buciuceanu! Și m-a inspirat tare! Deci luați, bre, multe ciuperci brune!
Le tăiați mărunt și le căliți, iar apoi le fierbeți binișor. Nu uitați să puneți mirodeniile, după gust, dar în ultimul minut de fierbere. Apoi turnați cu încredere și un pahar de vin roze în oala în care fierb ciupercile!
Curățați de coajă și tăiați în felii subțiri ghimbirul după care îl căliți în feliuțe aurii de-a dreptul! Înainte de a o scoate în farfurie, puneți o bucată de brânză Rochefort franțuzească să se topească în supă și amestecați încet ca să se omogenizeze. Pe final, stoarcem picături de lămâie peste!
Scoatem în farfurie supa cremă și introducem în ea feliuțe de ghimbir călite precum gălbiorii într-o punguță de om sărac”, ne-a spus pilotul Cezar Osiceanu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News