Pilotul Cezar Osiceanu vă propune o rețetă delicioasă cu salată.
”Primăvară, primăvară, a ieșit salată afară!
No, amu că o venit și primavera aista și-o sărit și salata afară, dragii mei, așe că haida s-o gătim așe ardelenește!
Avem nevoie de:
2 salate proaspete și mari bine spălate și tăiate mediu
1 bucată faină de piept de porc afumat bine, tăiat cubulețe
2 gălbenușuri de ou bătute bine cu un pic de piper și boia dulce
2-3 legături de ceapă verde de preferat.
Se călește întâi pieptul de porc afumat și apoi ceapa împreuna cu salata. Se toarnă apa peste și se lasă să fiarbă 10 minute. Se scoate un polonic de zeamă și se amestecă cu gălbenușurile de ou bătute, apoi se toarnă în ciorbă și se lasă 2-3 minute să fiarbă împreună. Muuuult pătrunjel și leuștean proaspăt și... poftă bună! P.S. cât mai multă ceapă verde și salată vor da densitatea optimă ciorbei, dar și gustul mai bun!”, a explicat pilotul Cezar Osiceanu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News