Pique a rupt tăcerea la 2 ani după despărțirea cu scandal de Shakira

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Fostul fotbalist spaniol Gerard Pique a făcut acum declarații, despre despărţirea sa de Shakira, în urmă cu peste doi ani.

Citește și  - Câți bani a încasat Shakira după ce a lansat o piesă care îi atacă dur pe Gerard Pique și Clara Chia Marti: Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo

Conform unui interviu acordat CNN, Gerard Pique a spus faptul că modul în care despărțirea de Shakira a fost mediatizată nu corespunde realităţii. Fostul star spaniol a mai afirmt că este ”foarte fericit” împreună cu partenera sa Clara Chia Marti, angajată a companiei sale Kosmos.

”În cele din urmă, adevărul despre ce s-a întâmplat nu a fost spus aşa cum s-a întâmplat. Nu pot controla asta”, a declarat fostul fundaş al Barcelonei.

Pique și Shakira, cuplu timp de 11 ani. De la ce s-ar fi despărțit

Gerard Pique, în vârstă de 37 de ani şi celebra cântăreață Shakira, în vârstă de 47 de ani, au format un cuplu timp de peste 11 ani și au doi fii, Milan (11 ani) şi Sasha (9 ani).

În luna iunie 2022, cântăreaţa columbiană a anunţat despărţirea față de Pique. Shakira i-ar fi solicitat lui Pique să părăsească casa familiei, după ce aceasta i-ar fi descoperit infidelitatea. Conform zvonurilor vehiculate în presă, ea a aflat acest lucru atunci când a descoperit un borcan de gem de căpşuni fusese deschis în absenţa ei, deşi ea era singura din casă care îl mânca. Alte zvonuri spun că l-ar fi prins în fapt pe Pique. Shakira l-a atacat în mod regulat pe Pique de la despărţirea lor, pe internet, în interviuri, dar şi în cântecele sale.

Pique spune că acum este 100% împlinit

Acum Pique formează cu Clara Chia Marti, în vârstă de 25 de ani, o angajată a companiei sale Kosmos. Ea s-ar fi mutat în casa în care Pique locuia cu Shakira în Barcelona în vara lui 2023. Fostul fotbalist spune că acum este complet împlinit în noua sa viaţă.

”Ei ştiu cum eşti şi ce faci. Asta îmi dă multă linişte sufletească”

”Cel mai bun lucru este că, la sfârşitul zilei, sunt înconjurat de cei mai apropiaţi de mine, familia mea, prietenii mei, oamenii care te cunosc cu adevărat. Ei ştiu cum eşti şi ce faci. Asta îmi dă multă linişte sufletească. Sunt foarte fericit, mă distrez mult şi mă simt privilegiat. Viaţa pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul vieţii mele timp de peste douăzeci de ani, copii minunaţi, o familie incredibilă, prieteni pe viaţă, pe cei de la şcoală încă îi am”, a spus Gerard Pique.

Pique s-a mai referit la atenția mass-media pe care a primit-o în ultimii ani, dar și percepția că nu este foarte plăcut de multe persoane.

”Întotdeauna am fost foarte calm. Știu că tuturor le place să vorbească și să-și împărtășească opiniile și punctele de vedere. La sfârșitul zilei, mass-media controlează un mesaj și fiecare îl modelează în funcție de ceea ce vrea să vândă”, a mai zis Pique.

”Cea mai întunecată perioadă din viața mea”

Shakira și Pique s-au îndrăgostit la Cupa Mondială din anul 2010 din Africa de Sud. Cei doi nu s-au căsătorit, chiar dacă din relația lor de 12 ani au rezultat cei doi copii. Shakira a catalogat despărțirea de Pique ca fiind ”cea mai întunecată perioadă din viața mea”. Shakira s-a mutat la Miami după despărțire și se pare că lucrurile dintre ea și Pique s-au aranjat, într-un final, după numeroase tensiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel