Pitbull obligat să cânte în Alaska din cauza unei farse

pitbull
pitbull

Rapperul Pitbull va trebui să susţină un concert într-un oraş din Alaska, din cauza internauţilor. Cântăreţul a fost victima unei farse a acestora, care au influenţat prin voturile lor rezultatul unui sondaj online.

[caption id="attachment_210172" align="alignleft" width="310"] Sursă foto: billboard.com[/caption]

Reţeaua de magazine Walmart a realizat o campanie promoţională prin care Pitbull i-a îndemnat pe fanii lui americani să voteze pe internet oraşul în care vor să îl vadă cântând.  În urma voturilor, acesta va urma să susţină un concert în magazinul cu pricina din localitatea care va fi desemnată câştigătoare, potrivit libertatea.

Acest sondaj a fost însă preluat pe site-ul de glume şi ştiri amuzante Somethingawful.com, iar cititorii site-ului erau îndemnaţi să voteze în număr cât mai mare, pentru a-l "expedia" pe Pitbull în cel mai îndepărtat orăşel din America. Gluma a luat amploare în aşa fel încât la finalul campaniei, Pitbull a aflat că va trebui să susţină un concert într-un magazin minuscul din orăşelul Kodiak din Alaska.

"Tocmai am aflat că există o campanie uriaşă şi am auzit că oraşul Kodiak din Alaska a primit cele mai multe Like-uri, după ce cineva a crezut că în acest fel îmi va juca o farsă. Însă totul e ok. Voi merge oriunde în lumea aceasta pentru fanii mei şi vreau să mulţumesc companiei Walmart pentru această oportunitate", a spus Pitbull, după cum informează libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel