Piţurcă avea primă de instalare de 1,8 milioane de euro la Craiova. Primea o primă de joc dublă faţă de cea a unui titular

piturca era rege la craiova
piturca era rege la craiova

Antrenorul Victor Piţurcă ar fi primit un bonus de 2 milioane de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor şi 200.000 de euro pentru câştigarea titlului cu Universitatea Craiova, conform contractului dintre cele două părţi.

Salariul de bază lunar net era de 50.000 de euro, iar Universitatea Craiova era obligată să îi achite tehnicianului o indemnizaţie de instalare în valoare de 1,8 milioane de euro până la data de 1 martie 2011. "Angajatorul va plăti această indemnizaţie şi în situaţia în care prezentul va înceta indiferent de cauza sau momentul încetării", se menţionează în contract, potrivit www.oradedolj.ro.

Printre alte bonusuri, Victor Piţurcă ar fi primit 50.000 euro net pentru câştigarea Cupei României, precum şi primă de joc dublă faţă de prima de joc a unui jucător titular.

Conform contractului, Victor Piţurcă ar fi trebuit să primească 5 milioane de euro net dacă era demis. Aceeaşi sumă trebuia achitată însă şi de tehnician dacă îşi înainta demisia din "alte motive decât cele prevăzute la Art. M (Drepturi şi obligaţii ale părţilor)".

În document se menţionează că în perioada 15-30 mai a anilor 2013, 2014 şi 2015 atât antrenorul cât şi clubul Universitatea Craiova puteau rezilia unilateral contractul fără niciun fel de pretenţii financiare din partea celeilalte părţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel