Acest truc te va ajuta enorm. Piureul de cartofi adăugat în supe și sosuri face minuni cu preparatul tău. Iată cum funcționează.
Supele şi sosurile se îngroaşă foarte bine cu piure de cartofi. Încorpoarți-l în cantitatea dorită, după gust, apoi omogenizaţi.
Dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet. Ai grijă la tipul de cartofi pe care îl foloseşti. Găteşte doar cartofi albi, însă nu unii care se sfărâmă la fierbere. Aceştia tind să aboarbă mai multă apă, aşa că afectează atât gustul, cât şi consistenţa piureului, scrie divahair.ro.
Nu fierbe prea mult cartofii. Echilibrul este cheia pentru obţinerea unui piure de cartofi pufos.
Vezi și: Macaroanele înfipte în prăjitură, înainte de o băga la cuptor, cel mai tare truc. Efect neașteptat!
Prăjitura IOANA cu cremă de ness. Gust de neegalat! Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu