Îți place să mănânci pizza, dar nu ai timp să o gătești. Gândul că ar putea dura mai mult de o oră să stai în bucătărie te sperie?
Iată o rețetă cu care vei putea prepara rapid o pizza delicioasă la tigaie. Pizza rapidă, la tigaie, pregătită după această rețetă, va fi suculentă și foarte fragedă.
Chiftele din carne de curcan în stil thailandez: o rețetă neobișnuită
Mâncarea este potrivită dacă ai musafiri neașteptați sau vrei să pregătești un mic dejun copios pentru familie. În orice caz, toată lumea va fi mulțumită, iar pizza se va termina rapid de pe masă. Compoziția umpluturii nu este esențială, poți folosi ingredientele preferate pentru pizza.
Ingrediente pentru aluat:
smântână - 4 linguri,
maioneză - 4 linguri,
ouă - 2 bucăți,
făină - 9 linguri,
Pentru umplutură:
cașcaval tare - 50 grame,
șuncă sau cârnați - 100 grame,
roșie - 1 bucată,
verdeață - după gust.
Se amestecă toate ingredientele pentru aluat. Ar trebui să obții un aluat lichid ca smântâna. După aceea, toarnă-l într-o tigaie unsă cu puțin ulei vegetal.
Întinde șunca sau cârnații feliați. Pune feliile de roșie deasupra cărnii. După aceea, stropește totul cu cașcaval ras și acoperă cu un capac. Pune tigaia pe aragaz și gătește pizza la foc mic. După 5 minute, presoară cu verdeață tocată.
Cașcavalul trebuie să se topească frumos, iar fundul blatului trebuie să se rumenească puțin. Poftă bună!
Toate gospodinele au pregătit clătite de cartofi, în care au folosit ouă. Vă oferim o rețetă de clătite din bucătăria italiană, pentru prepararea cărora nu aveți nevoie de ouă. Aceste clătite se fac în aproximativ 25 de minute.
Ingrediente:
cartofi (de preferință albi) - 1 kg,
făină - 2 linguri,
sare și piper,
ulei de măsline.
Curățați cartofii și dați-i prin răzătoare. Stoarceți excesul de sus. Într-un bol, amestecați cartofii cu făina, sare și piper.
Încingeți puțin ulei într-o tigaie antiaderentă. Puneți o lingură din compoziția de cartofi în tigaie, aplatizați ușor blatul cu o lingură și lăsați-l să se prăjească.
Salată uimitoare de iarnă din ingrediente simple: dispare în câteva secunde de pe masă
Asigurați-vă că clătitele s-au prăjit pe o parte, apoi răsturnați-le și prăjiți-le și pe cealaltă parte. Clătitele pot fi servite cu smântână, șuncă, brânză sau legume. De asemenea, puteți pregăti un sus picant din hrean.
Orice fel de mâncare poate fi îmbogățit cu un sos delicios. Nu este necesar să cumpărați un sos picant din magazine, deoarece va fi mult mai gustos și mai sănătos dacă îl gătiți acasă. De exemplu, maioneza de casă nu este deloc inferioară maionezei cumpărate din magazin.
Astăzi vrem să vă împărtășim o rețetă de sos iute, care va fi un înlocuitor excelent pentru wasabi. Pentru a pregăti acest sos savuros, veți avea nevoie de hrean. Din această legumă se poate face un sos, care poate fi adăugat în supe, preparate din carne și legume.
Ingrediente:
rădăcină de hrean - 75 grame,
frunze de hrean - 75 grame,
apă fiartă rece - 100 ml;
sare - ¼ linguriță;
zahăr - 1,5 linguriță;
suc de lămâie - 15 ml.
Spălați rădăcinile și tulpinile de hrean. Treceți-le printr-o mașină de tocat carne sau blender. Apoi adăugați 100 ml de apă, sare și zahăr. Sucul de lămâie acționează ca un conservant, care trebuie, de asemenea, adăugat.
Supă picantă de pui cu lămâie și ghimbir: o rețetă neobișnuită
Se amestecă bine. Dacă trebuie, mai puteți adăuga sare. Puneți produsul finit în borcane curate, închideți capacele și dați-le în frigider. Nimic nu trebuie sterilizat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu