Vă prezentăm o reţetă de pizaa de casă. Nu veţi da greş, iar cei dragi se vor linge pe degete.
300 ml apă
Un praf sare
500 de grame de drojdie
Salam
Cașcaval
100 de grame de ciuperci
100 de grame de măsline
2 Ouă
Un ardei roşu
În primul rând pregătim aluatul. Amestecăm făina, drojdia, un praf de sare şi frământăm bine.
Se întinde aluatul, după care punem într-o tavă unsă cu puţin ulei şi îl înţepăm cu o furculiţă. Adăugăm salamul tăiat mărunt, ciupercile, măslinele, caşcavalul ras, şi ardeiul roşu tăiat rondele. Deasupra se bat cele două ouă. Se introduce tava la cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News