Dacă ai poftă de o pizza delicioasă, o poți prepara chiar tu, acasă. Și nu, nu vei muri de poftă până se face. Există rețetă rapidă, la tigaie. Iată cât de ușoară este.
Ingrediente
Pentru blat
3 linguri de iaurt/smântână
9-10 linguri de făină
2-3 ouă
sare
Pentru toppinguri - la alegere
sos de roșii
mezeluri/carne gătită de pui/porc
parmezan, mozzarella
ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline
Vezi și: Mămăliguţă umplută. Rețeta tradițională pe care românii o iubesc
Cum se prepară
Combină, într-un bol, toate ingredientele pentru blat. Încinge tigaia, la foc mediu, pune puțin ulei și toarnă aluatul. Pune toppingurile alese deasupra. Pune capacul și lasă să se coacă pizza, la foc mic spre mediu, potrivit retete.unica.ro.
Când se rumenește pe la margini blatul și cașcavalul e bine topit, dă tigaia de pe foc. Feliază pizza cât e ferbinte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News