Plăcerile vinovate ale fiecărei zodii. Te regăsești?

freepik.com
freepik.com

Tu ce plăcere vinovată ai? Iată ce spune astrologia despre tine, în funcție de zodie. Oare te regăsești?

În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui). Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe voi să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, NU la persoane în sine. 

Berbec/Ascendent în Berbec: Dezbați și iar dezbați

Plăcerea vinovată a Berbecilor? Iubesc o dezbatere bună, ca la carte. Aceasta se potrivește perfect cu personalitatea lor înflăcărată și pasională. Asigura-te doar că nu te iei foarte în serios, chiar dacă este normal să îți spui punctul de vedere. Cu siguranță, nu ți-ar plăcea să ajungi la vreo agresiune verbală.

Taur/Ascendent în Taur: Desertul

Este binecunoscut faptul că Taurii au o înclinație către mâncare și dulciuri. Dacă te încântă ideea unei prăjituri gustoase, s-ar putea ca desertul să fie plăcerea ta vinovată. Ce trebuie să faci? Să o savurezi și atât!

Gemeni/Ascendent în Gemeni: O mică bârfă

Adesea, Gemenii sunt înclinați să se bage puțin în treburile altora, fără să se implice, de fapt. Au momente când nu se dau înapoi de la zvonuri și nici de la mici bârfe, deoarece își doresc să știe ce se întâmplă in cercurile sociale din care fac parte. Le plac micile drame, dar nu duc secretele de colo-colo. Așa că nu faci niciun rău!

Citește mai mult pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel